Aktiebolaget ska bedriva produktutveckling, produktion, försäljning och servering av livsmedelsprodukter av växtbaserat slag, samt driva i övrigt förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva utbildning och kunskapsspridning kring växtbaserad mat och hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 154 | 177 | 317 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -14 | -34 | 14 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -14 | -34 | 13 |
Årets resultat (tkr) | -14 | -34 | 11 |
Summa tillgångar (tkr) | 348 | 377 | 354 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 154 | 177 | 317 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -14 | -34 | 14 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -14 | -34 | 13 |
Årets resultat (tkr) | -14 | -34 | 11 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 100 | 146 | 120 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 248 | 231 | 234 |
Tillgångar (tkr) | 348 | 377 | 354 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 82 | 96 | 130 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 266 | 281 | 224 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 348 | 377 | 354 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -9.1% | -19.2% | 4.4% |
Soliditet | 23.6% | 25.5% | 36.7% |
Kassalikviditet | 38.4% | 26.3% | 39.7% |
Aktiebolaget ska bedriva produktutveckling, produktion, försäljning och servering av livsmedelsprodukter av växtbaserat slag, samt driva i övrigt förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva utbildning och kunskapsspridning kring växtbaserad mat och hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion.